FTZ Cycling er DIT nye cykelhold

Nu kan du blive medlem af autobranchens eget cykelhold, hvor du kan møde dine kolleger, komme i form og opleve succes og sammenhold.  FTZ CYCLING handler om at komme i form og om at skabe sammenhold. Så der er ikke tale om et elitehold. Alle, der er interesserede i at give den gas på landevejene er velkomne. Og ingen bliver efterladt! Det er helt gratis at deltage - der er ingen tilmeldingsgebyrer eller kontingent.

Lokale Holdkaptajner

For hvert hold/by, bliver der udnævnt 2 holdkaptajner, som har gennemgået et kaptajnkursus. Deres opgave bliver i første omgang at sørge for, at der bliver cyklet mindst 4 gange om måneden - hver deltager forventes at deltage mindst 2 gange om måneden.

Hvordan fungerer det?

Der er oprettet lokale grupper på Facebook, hvor du kan følge med i, hvor og hvornår der køres. Grupperne administreres af holdkaptajnerne, der også sørger for, at der bliver kørt. Når du har meldt dig til FTZ CYCLING får du en invitation til din Facebook-gruppe.

Hvor cykler vi henne?

Vi cykler i følgende byer: Hjørring, Aalborg, Herning, Aarhus, Vejle, Aabenraa, Middelfart, Odense, Holbæk, Glostrup og Frederikssund, og vi forventer at starte op i endnu flere byer i løbet af 2018.

Hvad får jeg ud af det?

Ud over at komme i form, kommer du til at møde dine kolleger i branchen og udvide dit netværk. Og som del af et cykelhold får du masser af frisk luft, gode oplevelser og et stærkt sammenhold. Vi garanterer for, at det bliver virkelig hyggeligt både før, under og efter dagens tur.

Deltagelse på eget ansvar

Når man er med i FTZ CYCLING som rytter, er det på eget ansvar, at man deltager. Skulle der forekomme styrt og skader på dig eller din cykel, er du ikke dækket af FTZ CYCING. Du skal derfor undersøge med din forsikring, hvordan du er dækket ind.